logo4v.gif (5750 bytes)


Club Mini Cooper per tots els propietaris o afeccionats al popular Mini, en tota la seva gamma de models i variants, fabricats des del 1959 fins a l'actualitat.

    El Club ofereix als seus associats:

 

La nostra quota anyal , actualment, es de 45 euros, si vols més informació pots sol.licitar-la per correu a l'adreça indicada al peu o per telèfon, i si ja t'has decidit, prem Alta de soci , i segueix les instruccions.

Només s'ha d'omplir el formulari imprimir-lo amb l'opció corresponent del navegador i un cop signat, enviar-lo en un sobre a:

Club Mini Cooper
Vía Augusta, 182 Planta A
08021 BARCELONA

Es pot avançar, la sol.licitut un cop reomplerta i firmada, mitjançant, e_mail o WhatsApp, amb foto o escanner del formulari d'alta.

 

ALTA DE SOCI

Si et fas soci, gaudiràs d’una mena de avantatges, però encara que no ho siguis, pots apuntar-te a les nostres sortides. Fem visites culturals, prenem bona nota de la gastronomia de la regió, el que ho desitja s’apunta a proves de slalom i/o velocitat,... i moltes coses més. Algunes vegades sortim a l’estranger, Si vens amb nosaltres algun cop, vindràs moltes vegades més.

 

 


CLUB MINICOOPER, Via Augusta, 182 planta A- 08021 Barcelona, Tel:644 115 412

E-Mail: web@clubminicooper.com URL: http://www.clubminicooper.com