logo4v.gif (5750 bytes)


ACTUALITZACIONS WEB

 

Nou telèfon del club a partir de setembre 644 115 412

Em plau comunicar que finalment el Club Mini Cooper participarà aquest any en l'Autoretro que tindrà lloc del 18 al 21 d'octubre a la Fira de Barcelona-Montjuïc, on tindrem un stand dedicat a la celebració del 50 aniversari de la fabricació del Mini 1275 C.

Dia del soci dissabte dia 20 a las 18:00 a l'stand del Club, us hi esperem.

Edgar Mercader

President

 

 

Link a document pdf: Comunicat comunicació activitats del Club per WhatsApp

 

IMPORTANT

Nova normativa de comunicacions-nou Reglament Europeu de Protecció de Dades. LINK A DOCUMENT PDF

 

 

Antic Car Club 12 de juny Link a Acte presentació Chopard Rally Mille Miglia

 

Com sabeu, dimecres dia 9 es va procedir a celebrar l'Assemblea General, per tal de votar i anomenar a la nova Junta Directiva del Club.
Un cop tancat el procés i fet el recompte de vots detallem a continuació els integrants de la candidatura elegida.


President: Sr. Edgar Mercader
Vicepresident: Sr. Manuel Gimeno
Tresorer: Sr. Juli Ojeda
Secretari: Sr. Isidre Monner
Vocal: Sr. Josep Tapia
Vocal: Sr. Ignaci Ojeda


Agraïm l'alta participació de socis en aquest procés (72), i desitgem a
la nova Junta un pròsper futur per al Club.

Junta Electoral - Junta Directiva en funcions

 

 

 

 

Informació nova normativa de restriccions de trànsit a Catalunya, actualitzada a la pagina Facebook del club, teniu link a la pag d'inici de la web

 

 

Barcelona restringirà el tràfic per contaminació

a partir de desembre 2017

 

Resumint a partir de desembre del 2017 i fins a finals del 2018 els dies de contaminació atmosfèrica sola ment podran circular aquells vehicles que disposin del distintiu corresponent.
En el 2019. de dilluns a divendres únicament podran circular sempre aquells vehicles que disposin de l'adhesiu, indistintament de l'estat de l'atmosfera
En el 2020 tots aquells vehicles que tinguin més de 20 anys tindran prohibida la seva circulació en Àrea Metropolitana de Barcelona.
Fins que això passi i des del Clàssic Car, esperem que tant La Federació Espanyola Vehicles Antics (FEVA) com la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) a les quals estem inscrits aconsegueixin de l'administració un tracte diferenciat per als nostres vehicles Clàssics

 

 

 

 

Informació i inscripcions a http://automobilsanticsrubi.blogspot.com.es

mail: classicsrubi@gmail.com

 

 

 

Lamentem tenir de comunicar-vos la defunció del Soci i Amic Genís.

En Genis estarà avui i demà al Tanatori de Mollet, avui des de les 16:00 fins les 21:00 i dema fins les 11:00.

 La cerimònia tindrà lloc a l'església St. Vicenç de Mollet a les 11:30

 Direcció tanatori : carrer Granollers 16-38 08100 Mollet.

 Direcció esglesia: carrer de l’Esglesia, 1 08100 Mollet.

 

 

 

 

Hem rebut, del  Amics Automobils Antics de Rubi,   la proposta que us adjunto, per a la participació al ral.li  Clàssic Sant Cristòfol.

Com veureu hi ha un Trofeig Mini Clàssic.

 

 

Podeu accedir a tota l’informació al seu web:    http://automobilsanticsrubi.blogspot.com.es

E_mail de contacte:  classicrubi@gmail.com

 

 

 

Acords Reunió de Clubs a Manresa.

Tema: Nova normativa restrictiva de circul.lacuio a vehicles de mes de 20 anys, a Barcelona i Àrea Metropolitana

Divendres passat, 24 de març, gairebé 50 clubs i entitats de vehicles clàssics i antics es van reunir a Manresa per tal d'informar de primera de mà de les reunions mantingudes amb la Generalitat de Catalunya el mateix divendres al matí, i per decidir quins havien de ser els passos a seguir per tal d'aconseguir que les limitacions de circulació previstes a la ciutat de Barcelona (amb afectació a la corona de 40 municipis adherits al projecte), no afectin els vehicles clàssics i antics. Després d'haver mantingut la reunió a la Generalitat i després de llegir el document que han elaborat, veiem que no hi ha una política clarament definida per als vehicles clàssics i antics i, per tant, semblaria que es veuen igualment limitats; tot i així, la receptivitat dels responsables de tirar endavant el projecte de limitació és bona envers els nostres vehicles, i ara cal actuar de manera coordinada per aconseguir tot allò que les principals ciutat europees ja han aconseguit. Tots els presents van acordar unànimement: - Agrupar-se dins de l'Associació de Clubs de Catalunya que està constituïda i integrada a la FEVA, convocant-ne una assemblea i nomenant una nova junta directiva formada per membres dels clubs presents a la reunió de divendres. - Decidir coordinadament les accions a emprendre. - No emprendre accions que puguin donar una mala imatge no desitjada davant de l'administració, i encara menys davant de l’opinió pública. - Mostrar la voluntat d'arribar tan lluny com sigui necessari per aconseguir un tracte adequat per als vehicles clàssics i antics, essent conscients que cal respectar el medi ambient. - Buscar el millor assessorament legal possible. - Acollir totes aquelles entitats legalment constituïdes que divendres no van poder ser presents a la reunió, sempre que acceptin la línia de treball acordada. El Clàssic Motor Club del Bages agraeix públicament i felicita per l'esforç realitzat, malgrat les inclemències meteorològiques, a tots els assistents a la reunió de divendres, tant per la seva presència, com pel seu interès i, sobretot, pel seu tarannà.

Llista d'inscrits: ALFISTAS CLUB SPORT AMERICAN CAR CLUB DE CATALUNYA AMICS VOLKSWAGEN CATALUNYA AMICS D’AUTOMÒBILS ANTICS DE RUBI AMICS DELS VEHICLES CLÀSSICS DE BEGUES AMIGOS COCHES VETERANOS ANDRÉ CITRÖEN CLUB DE CATALUNYA ANTIC CAR CLUB DE CATALUNYA ASOCIACIÓN CONVOY ASS. VEHICLES HISTÒRICS I ALTRES PRESTACIONS ASR – ANTIGALLES SOBRE RODES DE LLIÇÀ D’AMUNT BIELA CLUB MANRESA BIELA CLUB 600 CLÀSSIC & HISTÒRIC CLAN DEL CLÀSSIC DE CARDEDEU CLÀSSIC CAR CLUB LA GARRIGA CLÀSSIC CAR LES FRANQUESES CLÀSSIC CLUB MONTMELÓ CLÀSSIC CLUB VILADECANS CLÀSSIC MOTOR CLUB DEL BAGES CLÀSSIC MOTOR CLUB MONTSENY CLUB 600 BARCELONA CLUB ALFA ROMEO CATALUNYA CLUB AMICS CLÀSSICS MONTCADA CLUB CAMPER CATALUNYA CLUB DE VEHICLES HISTÒRICS DE LLEIDA CLUB FORO 600 CLUB JEEP COMANDO ESPAÑA CLUB MARESME CLÀSSICS DE MATARÓ CLUB MINI COOPER CLUB MG CATALUNYA CLUB PORSCHE 356 ESPANYA COL·LECCIÓ D’AUTOMÒBILS SALVADOR CLARET ENTUSIASTES DELS MINIS DE REUS ESCUDERIA BAIX EMPORDÀ ESCUDERIA HISPANO SUIZA FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE VEHICULOS ANTIGUOS – FEVAGRUP AFICIONATS ALS VEHICLES D’EPOCA DE REUS GRUP MOTOS CLÀSSIQUES DE REUS MATRA CLUB – M550 MERCEDES BENZ CLUB DE ESPAÑA MONTEPIO DE CONDUCTORS MANRESA-BERGA MOTOR CLUB AVINYÓ MOTO CLUB GIRONA MOTO CLUB IMPALA MOTO CLUB MANRESA RACC – REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA RAID PROMISES 4X4 RETRO CAR CLUB RONÇANA UNIÓ 4 CLÀSSICS

 

 

Per al vostre coneixement us comuniquem la sobtada mort del company del Club Josep Mª Gimeno, l'enterrament ja ha estat efectuat.

El nostre més sincer condol a la familia

 

 

Amb molt pesar, comuniquem la defunció, el passat 24 d'agost, del company del club Sr. Manel Ruera (pare), soci fundador.

En el seu dia, donada la data, via Facebook , e_mails, telefon i boca a boca, ja ho varem notificar, pero voliem deixar constancia del trist fet a la web del club, per a que tothom, que la consulti, pugui estar assabentat.

 

El nostre soci Josep Bruna, al igual que l'any passat, ens demana us pasem la següen informació (capturada de la web del ajuntament tot seguit us copiem l'adreçá)

http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/B794BB1FCFE9DE16C1257CFD00374C1B?OpenDocument&Clau=boiclassic&Idioma=ca&Seu=N

 

 

2ª Fira i Mercat del vehicle clàssic a Sant Boi

2a. Fira i Mercat del Vehicle Clàssic Boiclàssic el 19 de setembre entre las 10 y 17 hores, a la Plaça de l’Agricultura de Sant Boi de Llobregat.

L’esdeveniment es compondrà de diverses activitats, com mercat de compravenda de peces i accessoris, exposició i venda de vehicles, etc.
Així mateix podran participar en altres entreteniments:

Preu inscripció parada mercat: 5€
Dinar: 15€

Els interessats en el dinar hauran de realitzar reserva amb paga i senyal de 5€, abans del 31 de Juliol.
Els que desitgin participar ho podran fer, omplint  el formulari (accediu a la web indicada del ajuntament)  durant el període comprés entre l’1de Juny al 31 de Juliol.

Organitza: Els Amics de Vehicles Clàssics de Sant Boi de Llobregat en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Telèfons d'informació del event: 669 52 66 45 Josep Bruna / Altre 696 95 93 42


 

 

 

El nostre soci Genís Creus, ens passa, com l’any passat,  la proposta d’organitzar una sortida amb motiu de la 2ª Trobada de cotxes clàssic a Mollet del Vallès, veure proposta adjunta. Interessats contactar via telefono o mail amb el club, per a poder indicar-li a Genís el nombre de participants i opció escollida.

 

Ens proposa 2 opcions:

Opció 1, sols botifarrada popular, cost 1€ (pagament directe a Mollet als organitzadors del event)

Opció 2, amb dinar, ell buscarà restaurant, en relació al nombre d’assistents, calcula que el cost del dinar por sortir a 20€ per persona.

Data límit per a reservar lloc el 19 d'Abril.

Els interesats amb l' opción 2 (dinar ), Ingrés de 20 € per persona al compte del club Mini Cooper

2100-3363-11-2200086897 "La Caixa"

Indic: Mollet, nom y num comensals

Ens trobarem a las 09:00 a l'Estació de Servei Cepsa del carrer Barcelona a Mollet entrada Sud, venint per la C-17. (mateix lloc de trobada de l’any passat) desde allí, ell ens conduirà al aparcament reservat.

 

 

 

 

 

 


 

In Memoriam del company Francecs Vizcaino que ens va deixar el passat dia 23 de desembre.

 

 


Un amic que sobtadament hem perdut. Gràcies per els teus moments de companyia i ajuda. Des de alla on siguis veuras creixer al teu fill que tant poc temps has pogut disfrutar. Descansa en pau Francesc.

Joan Sastre


 

 

Francesc Vizcaino Borrás 1973 - 2014

Francesc, nos has dejado de repente  huérfanos de tu amistad. Ante todo quisiera aprovechar estas líneas para agradecer a Joan ser artífice de nuestro encuentro. A inicios del 2009 buscaba un copiloto para hacer algunos rallyes de regularidad en la puesta en marcha de la escudería de nuestro club. Recordaré siempre nuestra primera prueba, el rallye de La Llana que en esa época se desarrollaba durante dos días. Aquel fue el inicio de una amistad, tú siempre tan amable, nunca tenías un no. Después de ese rallye vinieron otros, hasta la actualidad…No ganamos ningún trofeo, debido más a mi poca pericia que no en tu habilidad por guiarme, pero yo sí gané un trofeo que no se puede tener en una estantería, y que llevaré siempre conmigo, el de tu amistad y saber que siempre podía contar contigo.
Quisiera expresar mi más sentido pésame a tu familia y en particular a Jacqui y a Max.


Leopoldo Saura. Navidad 2014


 

 

 

 

MARCELI MARTÍ, GUANYADOR DE LA COPA DE CATALUNYA SPORT DE RALLYS 2013

Volem felicitar al nostre soci Marcelí Marti, com a guanyador de la copa de Catalunya Sport de Rallys 2013

 

Fotos participació al Ral.li de Sitges, d'en guany, dels socis del club Srs. Valls (Josep i Carme), amb un fabulós Citroën model B10 de 1924

 

.

 

 

Acaparació de premis per als socis del club Mini Cooper, Josep Carbó, Manel Ruera i Xavier Rafa, a laTrobada Social del Club del Bages del 9 de febrer.

 

 

LINK A LA WEB ORGANITZADORS IMM2014

Link a Boletín CASC 206 15 de mayo de 2014

Link a revistes Club format digital

http://www.challengeintercomarques.blogspot.com.  (Reglament i Calendari 2014).

Link a poster prova 26-04-2014 3er Rally Maresme

 

 

Comentari d'en Joan Sastre a la Jornada ral.listica al V 3 Comarques.

Dir-vos que ens hem divertit. L'asfalt que jo preveia calent, res de res. Ans al contrari. No hem vist el sol i pluja a estones. Hem fet dos trams a regularitat amb velocitat imposada per l'organització i dos trams (17 i 37 km) a calcar. Molta feina en lligar l'estrategia i el premi final de la victoria scratch. M'ha fet molta il.lusió. Suposo que ho enteneu sobretot els que em coneixeu. Ha esta una victoria important per tornar-me a sentir regularista acompanyat per en Joan López i el petit Cooper 1300. Salut a tots i benzina

 

 

FELICITATS JOAN'S

 

L'Antic Car Club de Catalunya, ens comunica, que per motius interns logistics, el dia de trobada dels socis a la seu del club, a partir d'ara, serà els dimarts.

 

 

Link a Video "El meu petit pais"

Link a Reportatge sortida especial fora de calendari del club "El meu petit país"

Link a la web del nostre soci Josep Marc Sabater a on es detalla la restauració i transformació d'un alpine A 110 espanyol en un veritable A110-1600 S grup 4

Link a Report fotos sortida des de Barcelona Montecarlo Històric 2013

 

 

Tancament pagament a les 24:00 del dia 23 de març de 2015

El nostre nombre ha estat premiat amb el reintegrament del jugat 4,20€ per papereta, com d'altres anys, el pagament el farem els dimarts laborables al local Social del Club al Antic Car a partir de les 20:30 hores

ATENCIÓ

Aquest any no es passaran ITV al Autoretro. Sembla ser que Certio no te adaptada la seva unitat a la nova normativa per a estacions d'ITV mòbils.

ATENCIÓN

Este año no se pasarán ITV's al Autoretro. Parece ser que Certio no tiene adaptada su unidad a la nueva normativa para estaciones de ITV moviles.

 

VARIACIÓ LLOC DE TROBADA SORTIDA XOCOLATADA

A la prova de revisió, d'aquest diumenge del Road Book de la sortida, ens hem adonat que la cafeteria de la benzinera del Ordal els diumenges tanquen, per tant us proposem que desprès d'omplir, al que li calgui, el dipòsit,  agafeu la rotonda, passant per sota de la N340 direcció urbanització El Lledoner i ens troben al restaurant del mateix nom així els que vulguin podran esmorzar, està a uns 300 mts des de la benzinera.

VARIACIÓN PUNTO DE ENCUENTRO SALIDA CHOCOLATADA

Al hacer, este domingo la prueba de revisión del Road Book, hemos advertido que el restaurante de la gasolinera del Ordal, cierra los domingos, por lo tanto os proponemos que después de llenar el depósito, si os ha ce falta, toméis la rotonda, que pasa por debajo de la N340, dirección Urbanización El Lledoner, y nos encontremos en el restaurante del mismo nombre, así los que quieran podrán desayunar, esta a unos 300 mts de la gasolinera.

 

El nostre soci Josep Bruna ens passa aquesta oferta, que ja teníem informada, al Faceebok, qui vulgui vendre un cotxe o muntar una paradeta, gratüitament, que es posi en contacte amb ell al telf d'informació

 

TANDES A MONTMELO EL DIA 27-07-2014

Ens ha arribat aquesta proposta reservada per a vehicles clàssics (S’accepten tots els minis construïts fins al any 2000, categoria clàssic mini)

Tandes a Montmeló el dia 27-07-2014
Durada de la tanda 30 minuts
Hora de presentació al circuit 09:00 mati
Hora tanda 09:45 mati

Preu 35,00 euros
Contacte Sr. Albert Montserrat

e_mail: classicclubmontmelo@gmail.com

Per inscriure's cal contactar per correu electrònic i ell ja us passarà l'informació i forma de pagament

 

TROBADA SOLIDÀRIA DE VEHICLES CLÀSSICS DIUMENGE 29 DE JUNY A LLIÇA DE VALL 

 

Us hi esperem | Os esperamos
CLÀSSICS PER LA LLUITA!!!

Per a la Investigació de la HISTIOCITOSIS i DEL CÀNCER INF DE VALANTIL.
A benefici de Obra Social Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona) - Página Oficial.
Organitzen LA LLUITA D'ARNAU I ELS SEUS AMICS, i Antigalles sobre Rodes de Lliçà d'Amunt.
Butifarra por la mañana y paella al mediodía!!
Además fiesta infantil con payasos, globos, hinchables, etc.
Donativo de 7€ por coche y 1 persona ( incluye botifarrada).
PLAZAS LIMITADAS PARA VEHÍCULOS.
ENTRADA SIN LIMITACIÓN A PERSONAS Y NIÑOS.

Inscripciones al email: ASR.LLICA@gmail.com, o en esta pagina, indicando el nombre, número de personas, vehículo y matrícula.

Donatiu per cotxe i 1 persona, amb esmorçar: 7€

Venda d'entrades anticipades a l'ajuntament de Lliça de Vall i a Can Magaroles a partir del 18 de juny.

Contactar també per missatge de facebook a La lluita d'Arnau o Antigalles Sobre Rodes, o al correus electrónics:

Info@lalluitadarnau.com
ASR.llica@gmail.com

Organitzador: ASR Antigalles sobre Rodes

 

El nostre soci Genís Creus, ens passa la proposta d’organitzar una sortida amb motiu de la 1ª Trobada de cotxes clàssic a Mollet del Vallès, veure proposta adjunta. Interessats contactar via telefono o mail amb el club, per a poder indicar-li a Genís el nombre de participants i opció escollida.

 

Ens proposa 2 opcions:

Opció 1, sols botifarrada popular, cost 1€ (pagament directe a Mollet als organitzadors del event)

Opció 2, amb dinar, ell buscarà restaurant, en relació al nombre d’assistents, calcula que el cost del dinar por sortir a 18€ per persona.

Data límit per a reservar lloc el 19 d'Abril.

Els interesats amb l' opción 2 (dinar ), Ingrés de 18 € per persona al compte del club Mini Cooper

2100-3363-11-2200086897 "La Caixa"

Indic: Mollet, nom y num comensals

Ens trobarem a las 09:00 a l'Estació de Servei Cepsa del carrer Barcelona a Mollet entrada Sud, venint per la C-17. (mateix lloc de trobada de la sortida a les caves 2013) desde allí, ell ens conduirà al aparcament reservat.


Programa

09:00 a 10:30 Arribada de vehicles a la zona d'exposició

09:30 Butifarrada popular al preu simbolic de 1 €, es pagarà in situ

10:00 a 18: Castell infable pel mes menuts

13:00 a 14:00 Exhibició Castellers de Mollet

13:00 Rua de vehícles clássics per Mollet

13:00 a 14:00 Sorteig de premis als participants

Resta tarde activitats culturals

 

 

 

web organitzadors: www.espiritudemontjuic.com

 

 

 

 

Autoretro Link a Nota informativa rebuda Aparcament gratüit clàssics.

 

 

 

Comença el compte enrere per la segona edició d’AutoClassic Vic, us esperem els dies 5 i 6 d’Octubre de 2013 al recinte firal El Sucre.

Els mantindrem informats de totes les novetats a través de les xarxes socials i a la web (www.autoclassicvic.com)

 

link a web ornanitzador del event

REVIVAL MONTJÜIC 2012:

Después de aquel tímido inicio de 2010, “Barcelona Montjuïc Revival”,
impulsado por Rallyeclassics, se pone en marcha los próximos días 8 y 9 de
diciembre, con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona y otros
patrocinadores y coincidiendo con el Salón de Autoretro. El mítico circuito de
Montjuïc, la “montaña mágica”, intentará revivir aquel antiguo circuito inactivo
desde hace 37 años, aunque lógicamente adecuándolo a los tiempos modernos
e intentando darle ese toque clásico que nos permitirá de una manera cercana,
ver, escuchar y casi tocar preciosos clásicos deportivos. Formula 1 y F2
Históricos, Grupo 6 Sport Prototipos, Grupo 7 Bi-plazas, F Junior, F Ford, F
1430, entre otros, sin olvidarnos de la motos clásicas de Grandes Premios y de
Resistencia.

Todo ello se agrupará en 11 parrillas con nombres tan míticos como
Tazio Nuvolari, Stirling Moss, Salvador Cañellas, etc. y también y como no podía
ser de otra manera, se permitirá mediante inscripción lógicamente, dar algunas
vueltas en circuito cerrado con nuestros clásicos en la Club Parade.

Toda la información, en cuanto a horarios, inscripciones y precios la
podréis encontrar en www.montjuicrevival.com

En caso de estar interesado en participar en el apartado de Club Parade,
que también os dará derecho al aparcamiento en el Parking-Exposición de
Avda.Maria Cristina (coches domingo), la acreditación para rodar en la caravana
CLUB PARADE, 2 entradas al Village del Barcelona Monjuïc Revival, 1 placa
conmemorativa y dorsal, deberéis seguir directamente las instrucciones
incluidas en la página web que os hemos indicado, a fin de efectuar la oportuna
transferencia a la organización al precio indicado en “colectivo coches” (80
euros) y posteriormente poneros en contacto con nosotros a fin de tramitar
vuestra inscripción con los datos que re requieren.

 

 

 

 

 

3ª Concentració de Mini a Andorra - link a Programa

 

 

 

Classificacions

 

 


NOU REGLAMENT DE REFORMES DE VEHICLES

 

El club a Facebook

 


 

UNA RECOMENACIÓ

   La nostra bustia, s'omple de correus electrònics no desitjats, donat que periòdicament fem netega, us preguem, per tal de no perdre erroniament cap, que en el camp assumpte inclogueu la paraula MINI.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESPIRIT DE MONTJUÏC - Catalunya Classic Revival - ACTUALITZACIÓ - LOCALITZACIÓ CENTRE D'ACREDITACIONS

- TECHNO CLASSICA ESSEN - 1 al 3 de Abril de 2011

 

 

Assemblea Extraordinaria 10 de juny de 2010 a les 20:30 al Local Social

CALENDARI SORTIDES 2010

Reportatges

WEEK-END VILA DE CALONGE-11è COOPER RAL.LI

Reportatge d'en Toni Blanes en Semanal Clásico

EL LLUÇANES

SILS

Borsa Motor

 

 

 

 

Des de Argentina en Marcelo ens envia mes fotos que vol compartir amb nosaltres


 

 

Una vez mas logramos completar la prueba  del VII Gran Premio Histórico YPF Argentino .
           en esta oportunidad recorrimos 4100 Km de distancia , pasando por 11 Provincias de Argentina desde Buenos Aires hasta Salta .
           con el resultado deportivo del puesto 33 en la clasificación general ( entre 320 autos  largados ) y 3 en la categoría B .
           Pero también nos que el resultado de haber vivido una nueva e interesante experiencia con´"El Pequeño Gran GIGANTE " modelo 1980 y su motor original 1000 cc.
           ayudado con un carburador HIF 38 y una leva Kent . El cual se porto de forma impecable .
           permitiéndonos tener la cabeza ocupada en mejorar los tiempos de carrera y no en la mecánica del MINI .
           Esperamos terminar del mismo modo el campeonato anual 2009 de GPA  del Automóvil Club Argentino . en el cual nos encontramos segundos en la categoría B.
 
          Aprovechamos  para enviarles un fuerte abrazo a todos los MINI aficionados del mundo Hispano
 
 
          Pablo y Marcelo Frenkel
          desde Buenos Aires Argentina  
          minicooper@fibertel.com.ar

 

 


E-mail rebut

Amigos : felicitaciones por la web sobre MINIS . les envió una foto del mío corriendo el GRAN PREMIO HISTÓRICO DE ARGENTINA edición 2008 con un recorrido de 4200 km . pasando por 9 provincias de nuestro país .
se trata de un Austin 1980 . Único MINI 1000 participante en los  GPH  2007 y 2008 completando en ambas carreras todo el exigente trazado .
un fuerte abrazo desde Buenos Aires Argentina para todos los aficionados de nuestros pequeños gigantes.
cordialmente.
Marcelo Daniel Frenkel

 

Jueves 25 de Septiembre 2008

El día 12 de Septiembre se dio inicio, desde la rampa del Automóvil Club Argentino, al ya tradicional Gran Premio YPF Argentino Histórico. La 6ta edición de "La gran Carrera" tuvo cerca de 370 binomios que se aventuraron a recorrer los casi 4.300 Km del recorrido.

Esta competencia, que se corre bajo la modalidad de velocidad controlada, se dividió en 6 etapas. Cada una de ellas con diferentes particularidades y dificultades, ya sean climáticas, geográficas, etc.

1ª. Etapa – Buenos Aires-Villa Carlos Paz (Córdoba) –12/13 de Septiembre de 2008
2ª. Etapa –Villa Carlos Paz (Córdoba)–Tucumán (Tucumán)–14 de Septiembre de 2008
3ª. Etapa – Tucumán (Tucumán)-La Rioja (La Rioja) – 16 de Septiembre de 2008
4ª. Etapa – La Rioja (La Rioja)-San Juan (San Juan) – 17 de Septiembre de 2008
5ª. Etapa – San Juan (San Juan)-Villa Gral. Belgrano (Córdoba) – 19 de Septiembre de 2008
6ª. Etapa – Villa Gral. Belgrano (Córdoba)-Ciudad de Buenos Aires – 20 de Septiembre de 2008

El VI Gran Premio, tuvo la particularidad de ser incluido dentro del calendario internacional de la F.I.A. como parte de la serie de pruebas del Historic Regularity Rallies compartiendo ese status con otras pruebas internacionales como el Rally de Monte Carlo histórico, el East African Safari Classic (Kenia), el Rally de San Remo histórico (Italia), la Targa Tasmania (Australia), el Rally de Shangai (China), el Rally de la isla Man (Inglaterra), y el Pirelli International Rally. Este hecho habla a las claras de la importancia que ha adquirido la máxima prueba automovilística histórica de Sudamérica

La competencia Argentina, es además, la prueba histórica mas extensa y con mayor cantidad de participantes del mundo entre las que se corren en un mismo país; y por otro lado tiene un admirable fin solidario dado que en la misma se cumple con la tarea de distribuir casi 10 toneladas de alimentos no precederos para la gente más necesitada. Estos alimentos son aportados por los competidores y se distribuyen por medio de la fundación CARITAS.

Luego del extenuante recorrido, se consagró como ganador de la competencia el auto Nº 103 Fiat 600 E de Carlos y Guillermo Berisso con un tiempo total 63:29.07.55, seguido por el Nº 602 de Eduardo y José Tomasello con un Mercedes Benz 220 con un tiempo de 63:29.07.56, y en tercer lugar el Nº 551 de Daniel Villace - Sergio Chomiak con un Peugeot 404 y un tiempo de 63:29.09.79

Nuestros apreciados minis, tuvieron un representante en la clase B. Un Austin Mini Cooper 1000, que conducido por el binomio Marcelo Frenkel y Pablo Frenkel, han podido completar por segundo año consecutivo la totalidad del exigente recorrido. Obteniendo en esta oportunidad, a pesar de ciertas dificultades técnicas que debieron sobrellevar, un respetable 6to puesto en su categoría.
Marcelo Daniel Frenkel 


 

ANDREU MIRÓ NOS HA DEJADO - martes, 26 de agosto de 2008

Andreu ha muerto, dejando un inmenso vacío en el mundo de los rallyes clásicos. Andreu Miró y Victoria Romagosa han sido protagonistas de muchos de los rallyes de regularidad de los últimos años, básicamente por su fair play y por su simpatía, más incluso que por sus brillantes resultados (entre otros títulos, fueron los campeones de España de 2006). Andreu se ha hecho querer por su caballerosidad, y siempre tenía un buen gesto o una palabra amable. Un tipo ejemplar, con mucho amor por el automovilismo deportivo y por su familia. Un Señor de las carreras. Un buen amigo al que gustaba compartir su tiempo con los amigos. Te recordaremos siempre con tu generosa sonrisa iluminando tu cara. Descansa en paz, Andreu. Ánimos Victoria y familia ! 

-Andreu Miró va guanyar el primer Cooper rallie, organitzat per el Club Mini Cooper.

 

 


MINI ROBAT

El motiu de aquest e-mail, es qu’ens han robat el Mini 1275-C que molts teniu vist als rallyes de regularitat, el verd “pistacho” matricula B-668.611, que compartim pare i fill, Norat Salom i Oriol Salom.

Si podeu tenir una pista podeu comunicarnos-la a aquest correu: salom@telefonica.net o als Mossos.

Gracies por la vostre atenció.

Rebeu una forta abraçada.

NORAT  i  ORIOL

 


El president de FEVA, Josep Mª Companys, ha  comunicat, al nostre soci, Joan Sastre, el seu nomenament com a membre de la junta d'aquesta Federació.

MOLTES FELICITATS


 

FELICITATS

GUANYADORS SCRATX


Joan Sastre - Joan López Club, Club Mini Cooper - Cat G - Mini Morris 1975

 


 

llibres de mini
 
 
http://www.motors-mania.com/pc/viewCategories.asp?pageStyle=h&ProdSort=1&idCategory=9&page=3
 
http://www.motors-mania.com/pc/viewCategories.asp?pageStyle=h&ProdSort=1&idCategory=8&page=24

 

 

web per comprar plaques

http://www.motors-mania.com/pc/viewCategories.asp?idCategory=12
 
minis pagines 1 y 14

 


XAVI I MONICA MAXI-MINI BODA FELICITATS

 

 


 


José Pujol con HS: 2º en la I Pujada a La Mata 1922-Foto gentileza de E. Polo
 
Estamos de Enhorabuena
 

Hay noticias que son tan buenas que piden a gritos su difusión y creo que esta encaja plenamente en esta categoría. 75 años después de hacerse esta foto, ha aparecido uno de los muy escasos vehículos que la Hispano-Suiza desarrolló específicamente para competir. Se trata del prototipo bastidor 4880E que se ve en la fotografía, diseñado y fabricado en 1922 con el propósito de ganar las principales carreras nacionales basadas en la potencia del vehículo (Subida a la Rabassada, Pujada a La Mata, Subida al puerto de Guadarrama) y repetir así la acción publicitaria que tan buenos resultados le había dado unos años antes con “La sardina”. El vehículo al parecer no consiguió en esta ocasión el objetivo, pero gustó lo suficiente como para que Hispano-Suiza vendiera una pequeña serie de deportivos inspirados en su linea: los T-16 Rabassada.

 

Esta noticia inesperada nos recuerda que todavía podemos rescatar valiosas porciones de nuestro pasado automovilístico; incluso las que considerábamos definitivamente perdidas.

A partir der próximo Miércoles, 5 de Diciembre, podremos ver en Autoretro de Barcelona varias pruebas de que nunca debe perderse la esperanza: al menos, 7 flamantes "Pegasines" y un "Campeador" recién restaurado se unen a la lista de vehículos singulares rescatados por la afición española, desempeñando con ello una impagable labor en beneficio de toda la sociedad, con la que comparten su disfrute a través de salones como éste y multitud de otros eventos.

¿Quién sabe? Quizá mañana les tocará a los Nacional-Pescara ganadores del 1er. Campeonato Europeo de Montaña, al majestuoso y descomunal Elizalde Cumbre...... o a los "Linces" y "Selex" de la Fórmula 1430,

Un saludo i.... ¡Bon Nadal!

Esteve Ollé


 

 

 

CLASSIFICACIO FINAL CLASSIC REGULARITAT 2007

Pilots clase E:

1 Toni Marin 200
2 Miquel Porta 110
3 Lluís Coma-Gros 45

Copilots clase E

1 Esther Sanchez 200
2 Manuel Mesa 93
3 Mercé Clapés 45

Pilots clase F

1 Brunells 161
2 de Mingo 160
3 Martí 156

Copilots clase F

1 Tortosa 161
2 Domenech 160
3 Datsira 156

FELICITATS

L'equip Marcel.li Marti-Carles Datsira, 1ers classificats categoria F


 

 

L'equip Marcel.li Marti-Carles Datsira, 1ers classificats

FELICITATS

PDF- CLASSIFICACIO


 

WEB: http://www.microcarmuseum.com/tour/authi-mini.html

Tenen un Authi mini 1275-C exposat, i porta la pegatina del Club Mini Cooper al vidre de darrera.

 

 

 

L'equip Marcel.li Marti-Joan Sastre 2ons classificats al Rally Classic GT2i , 2-3/12/2006 FELICITATS

 


 

 

IMM'06

 

A tots els qui hi aneu, de part de TOTA la familia MINICOOPER

 

POWODZENIA W IMM !!

que vol dir en polac:  MOLTA SORT EN IMM !!

 

Present del nostre club al club organitzador

 


 

 

T.MAKINEN-P.EASTER I EL MINI GUANYADOR DE MONTECARLO AL 1965


 

 

FOTOS REUNIÓ AL CLUB, SOPAR DEL 06-04-2006

 

 

L'equip format per Marcel.lí Martí i Carles Datsira, han portat al rallie Montecarlo Historique 2006, l'únic mini espanyol admés.

Cotxe Morris Mini Cooper S any 1965 Grup 2 Clase 1 dorsal participant nº. 327

 

 

 

FELICITATS

Campions 2005 scratx

Marcel-li . Carles

 

 

2004

 

 

 


CLUB MINICOOPER, Via Augusta, 182 planta A- 08021 Barcelona, Tel:644 115 412

E-Mail: web@clubminicooper.com URL: http://www.clubminicooper.com