logo4v.gif (5750 bytes)

PRESENTACIÓ

ORGANIGRAMA JUNTA DIRECTIVA

 

President: Edgar Mercader

Vicepresident: Manuel Gimeno

Tresorer: Juli Ojeda

Secretari: Isidro Monner

Vocal: Josep Tapia

Vocal: Ignaci Ojeda

 

 

 

 

Club Mini Cooper, inscrit a la Federació Catalana d'Automovilisme amb el nº 228 i al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el nº 6779 - NIF G 59.734.848


President d'honor Sr. JOHN COOPER - Soci d'honor Sr. PADDY HOPKIRK


Reunions:


   El segon dimarts laborable del mes, des de les 21:00 h.

al local del Antic Car Club de Catalunya,

Via Augusta, 182   - 08011 Barcelona

  


Som un grup força nombrós d’amics que ens uneix la gran passió pel MINI. Alguns som envejablement joves, altres acumulen una atractiva experiència. Conduint, els hi ha endiabladament ràpids, però també hi ha els qui mai no han raspat les 4000 r.p.m. Alguns mai gosarien, però hi ha qui somia per les nits en treure un C.V. més, fent ús de tecnologia de avantguarda. Fins i tot diuen les males llengües que hi ha qui va amb una cadira al garatge per contemplar des de diferents perspectives allò que tenen davant els seus ulls. En tot cas, quan ens reunim, tots tenim 18 anys, perquè retrocedim als 60, i els problemes arribaran 40 anys després.

 

Club Mini Cooper per tots els propietaris o afeccionats al popular Mini, en tota la seva gamma de models i variants, fabricats des del 1959 fins a l'actualitat.

    El Club ofereix als seus associats:

Si vols més informació pots sol.licitar-la per correu a l'adreça indicada al peu o per telèfon, i si ja t'has decidit, prem Alta de soci i segueix les instruccion.

 

Només s'ha d'omplir el formulari imprimir-lo amb l'opció corresponent del navegador i un cop signat, enviar-lo en un sobre a:

Club Mini Cooper
Vía Augusta, 182 Planta A
08021 BARCELONA

Es pot avançar, la sol.licitut un cop reomplerta i firmada, mitjançant, e_mail o WhatsApp, amb foto o escanner del formulari d'alta.

 

ALTA DE SOCI

 

Si et fas soci, gaudiràs d’una mena de avantatges, però encara que no ho siguis, pots apuntar-te a les nostres sortides. Fem visites culturals, prenem bona nota de la gastronomia de la regió, el que ho desitja s’apunta a proves de slalom i/o velocitat,... i moltes coses més. Algunes vegades sortim a l’estranger, Si vens amb nosaltres algun cop, vindràs moltes més.

   

 

La nostra perspectiva preferida. Oi que donen ganes d’acaronar-los?

morros.jpg (24952 bytes)

Les nostres concentracions. Si vens amb nosaltres, veuràs què se sent al posar-los en marxa tots al mateix cop.

rpmac.gif (46931 bytes)


CLUB MINICOOPER, Via Augusta, 182 planta A- 08021 Barcelona,Tel: 644 115 412

E-Mail: web@clubminicooper.com URL: http://www.clubminicooper.com